Het voordeel van kwaliteit
Acquisitiehuis is een bedrijf met hart voor uw zaak. Daarom doe ik alle projecten zelf. Zo heeft u altijd de zekerheid dat uw telefonische klantencontact vlot en professioneel verloopt.

Het voordeel van ‘in company’
Ik werk het liefst bij u op locatie. Zo krijg ik een beter beeld van uw organisatie. U weet zeker dat uw klant benaderd wordt zoals u dat wenst. Mijn expertise kan ik ter plekke delen met uw medewerkers. Tevens kan ik direct gebruik maken van uw database. En niet onbelangrijk: u kunt de vorderingen van uw project direct volgen.

Het voordeel van ervaring
Signalen van een klant kunnen heel subtiel zijn. Acquisitiehuis beschikt over de ervaring om deze signalen op te vangen en te gebruiken. Op deze manier vertaal ik de voordelen van uw product naar de voordelen voor uw klant.

Het voordeel van uitbesteden
Inhuren van Acquisitiehuis, betekent uitbesteden van acquisitie aan iemand die daar plezier in heeft. Doordat Acquisitiehuis resultaat gericht werkt, bent u bovendien verzekerd van nieuwe leads of opdrachten. U bespaart zo tijd en geld voor zaken waar ú in uitblinkt.