Filosofie

Werkwijze

Acquisitiehuis gaat een stap verder
Iedereen kan mensen telefonisch benaderen. Ik hanteer echter een aantal vaste waarden die prettig zijn voor u en uw klanten:

Het resultaat telt
Ik haal het uiterste uit een telefoongesprek. Een ‘nee’ is vaak een tijdelijke ‘nee’. Zolang je maar de deur naar een volgend telefoontje openhoudt. En daar ben ik goed in.

Respect voor uw klant
Uw klanten worden op een prettige, concrete en zakelijke manier benaderd. Ik zie graag dat de klanten bij u terugkomen. Zo wordt het eerste contact met uw klant een investering in een langdurige relatie. Daar gaat het om.

Maatwerk
Acquisitiehuis levert altijd maatwerk. Dat betekent dat ik de taal spreek van uw vakgebied. Dat ik het juiste beeld creëer van uw bedrijf. Dat ik de kwaliteit lever die u verwacht. Kortom dat ik alles in het werk stel om uw targets te realiseren volgens uw specifieke wensen.

Acquisitiehuis denkt met u mee
Ik denk graag met u mee over de juiste aanpak, de doelstellingen, de doelgroep en de  haalbaarheid van uw project. Op die manier maken we optimaal gebruik van elkaars vakkennis.

Afspraak is afspraak
Een afspraak maken is zilver. Een afspraak nakomen is goud. Zowel u als uw klant kunnen vertrouwen op dit principe. Wel zo prettig.